ContactContact:Angela Boeringa. Gsm 0477-505954

Email info@re-ligare.be

Locatie: Halen

Bewuste dans, muziek (maken), zingen, samenkomen met groepjes gelijkgestemden, de geneugden en uitdagingen van het moederschap, de natuur en dieren, zijn een vast gegeven in mijn leven. Zoals alles wat ik tegenkom op mijn levenspad, ondersteunen en inspireren ze me in het mijzelf ont-dekken, ont-wikkelen en oude wonden te helen (in het geheel op te nemen).


In mijn rugzak zitten, naast de intense ervaringen in mijn kinderjaren, ook een 15-tal jaren ervaring als pilote in de burgerluchtvaart, een studie tot klassiek homeopaat, een training tot kindertolk, tot tachyontherapeut, tot paardencoach, tot DJ en natuurcoach. In 2018 ben ik begonnen aan de apprenticeship bij de 'School of Movement Medicine' in Engeland. Dit was (en blijft) een intens en diep pad naar belichaamde zelfkennis. Na 11 jaar bewuste dans organiseren voor andere lesgevers, geef ik nu zelf les als Movement Medicine Teacher, op verschillende locaties.


Door heel intuitief mijn pad naar heelheid te volgen, ervaar ik telkens weer verbaasd en verheugd (en soms verdrietig), hoe alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en deel van een groter geheel. Verander ik een deel, dan verander ik het geheel. Zorgzaamheid voor mezelf is zorgzaamheid voor alles wat deel uitmaakt van mijn directe en indirecte leefomgeving.


Ik hou van beweging, van buiten in de natuur zijn, van lachen en sensitiviteit, van eenvoudig leven met de seizoenen en ondersteun mensen graag in hun proces naar meer bewustzijn en innerlijke vrijheid.Ik schrijf mij via deze link graag in op de maandelijkse nieuwsbrief.