in-de-Natuur CoachingCoaching in de natuur :


We staan vaak te weinig stil bij wat er in ons leeft. We hebben te weinig tijd, weinig zin om het alleen te doen, of weten niet hoe. Dit coachingtraject steunt je daarin en is een waardevolle gelegenheid om aandacht te besteden aan wat jouw aandacht echt nodig heeft.

Hierdoor kan je levensenergie weer vrijer stromen en is er ruimte voor meer kleur en diepgang in je leven.


Het traject bestaat uit 5 sessies, die elk een belangrijk deel van het totale proces omvatten. Stilstaan bij wat er is, is de eerste stap.  We vertragen, wandelend door het bos, tot het ritme van de natuur. Omgeven door frisse lucht en natuurlijke geluiden maken we gebruik van de stilte, symboliek, metaforen, visualisaties en lichaamsbewustzijn. Zo komen we in contact met de diepere lagen van het bewustzijn. Zo vind je in eigen wijsheid de inzichten en oplossingen die nodig zijn.


Ik begeleid je mindful en met veel vertrouwen en respect voor jouw eigen wijsheid. De natuur ondersteunt ons beiden liefdevol en zonder oordeel. Na de eerste sessie kijken we samen hoe we verder gaan.


Aan de basis van deze manier van coachen liggen de universele natuurwetten. Wij zijn onderdeel van de natuur en aan dezelfde universele wetten onderhevig. We hebben allemaal een eigen tempo van bewegen, van groeien en veranderen en we hebben een eigen unieke uitingsvorm. Ons bestaan is afhankelijk van al het andere leven om ons heen en wordt tevens gedragen door al het andere leven om ons heen. We zijn allemaal een intelligent en complex 'ecosysteem', gedreven door dezelfde enorme levenskracht.

In harmonie met onze eigen natuur ervaren we overvloed, vreugde en geluk, vertrouwen, verbinding en vrede.


Voel je vrij om te bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de eerste sessie. Via: gsm 0477-505954.

Ik schrijf mij via deze link graag in op de maandelijkse nieuwsbrief