Andere activiteitenMeditatieve stilte wandelingen:


Als je zin hebt om even uit de context van je dagelijks leven te stappen en samen te verstillen in de natuur, ben je welkom bij deze meditatieve wandelingen. 


We gaan onze zintuigen onderdompelen in de krachtige en zuivere atmosfeer van het bos.

Je zintuigen zijn de sleutel om deze kracht en puurheid van het bos te ervaren. Ze verbinden je met de natuur: Je hoort het gezang van de vogels, het geritsel van blaadjes in de wind, snuift de frisse schone boslucht op, ruikt de geur van het bos, raakt de zachtheid van het mos aan of de ruwe schors van een boomstam, ziet de textuur van de grond, de vorm van de takken en alle verschillende kleuren. Zo sta je stil bij je omgeving en laat je die stilte binnenkomen en jouw 'state of mind' beinvloeden. Meditatie en mindfulnes ontstaan hierdoor vanzelf.


Tijdens deze begeleidde wandeling verbind je je met de natuur om je heen en de natuur in jezelf. We gaan op pad in stilte. Je wordt uitgenodigd om je af te stemmen op de stilte van de natuur en binnen in jezelf.

In die stilte ervaar je de verbondenheid met de natuurlijke wereld en elkaar, want stilte verbindt. Het versterkt je intuitieve, non-verbale kracht en heeft een transformerende kwaliteit.


Natuur is onmisbaar voor ons welzijn. Ze geeft je een ontspannen gevoel, verbetert je stemming, geeft je energie en verheldert je gedachten. Welkom!


Meebrengen: aan de weersomstandigheden aangepaste kleding, flesje water.

Blote voeten mag ook.

Data en tijd:

Geen planning momenteel.Op aanvraag is mogelijk als je zelf een groepje aanbrengt van min. 4 deelnemers. 


Locatie: Zelem

Bijdrage: 15 euro pp.

Inschrijven via email: info@re-ligare.beIk schrijf mij via deze link graag in op de maandelijkse nieuwsbrief