Contact

                

Contact: 

Angela Boeringa. Gsm 0477-505954

Email info@re-ligare.be

Locatie: Halen

About:


Dansen, muziek, ouderschap, natuur en paarden maken een belangrijk deel uit van mijn leven. Ze zijn een medicijn op mijn levenspad geworden, een manier om mijzelf te ont-dekken, te ont-wikkelen en te helen.

In mijn rugzak zitten onder andere een 15-tal jaren ervaring als pilote in de burgerluchtvaart, een studie tot klassiek homeopaat, een training tot kindertolk, een training tot basiscoach en tot paardencoach. Recenter ben ik na vele jaren bewuste dans organiseren voor andere lesgevers, in 2018 begonnen aan mijn leertijd bij de 'School of Movement Medicine' in Engeland. Dit was en is een intens en diep pad naar belichaamde zelfkennis via dans, dat nooit stopt. Inmiddels geef ik ook les als Movement Medicine Teacher i.t. in Diest.

Door sterk mijn eigen pad naar meer heelheid te volgen, ervaar ik telkens weer dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en deel van een groter geheel. Verander ik een deel, dan verander ik het geheel. Zorgzaamheid voor mezelf is zo ook zorgzaamheid voor mijn directe en indirecte leefomgeving.

Ik ondersteun heel graag het proces naar meer bewustzijn en innerlijke vrijheid, via dans, via de paarden, als kindertolk, tijdens stiltewandelingen of coachings in de natuur.

Ik schrijf mij via deze link graag in op de maandelijkse nieuwsbrief.