Kindertolk/Homeopathie


Kinderen hebben vaak een neus voor het spiegelen van aspecten van jezelf waar je geen goed contact (meer) mee hebt. Deze aspecten veroorzaken namelijk een zekere spanning in jezelf. Je kinderen leven zo dichtbij je dat ze deze onbewuste spanning in jou gemakkelijk oppikken en daar zonder veel bij na te denken expressie aan geven, door middel van hun gedrag. Spanning is meestal niet aangenaam. Wanneer dit gedrag opmerkelijk is (wanneer je het opmerkt en het lastig voor je is) ontstaat er vaak een conflict in jullie relatie: Je kind houdt je een spiegel voor waarin zichtbaar (voelbaar) is wat jij niet (meer) wilt of kunt voelen.   Bijv. een pijn, een angst, een overtuiging die je in de weg zit; in elk geval een blinde vlek.


Kindertolk-gesprekken (PresentChild methode) zijn een grote hulp wanneer je dit opmerkelijke gedrag van je kind op een constructieve manier wilt leren gebruiken; als moment voor zelfreflectie, om te ontdekken en te helen waar het om gaat. Want als ouders geven we niet alleen onze bewuste, maar ook onze onbewuste gedachten, gevoelens en gedragspatronen door aan onze kinderen, vaak van generatie op generatie en dit is voor ons doorgaans een blinde vlek. Zodra je deze herkent en diep genoeg erkent, verdwijnt je innerlijke spanning en is je kind daar ook niet meer mee bezig.  Zo ontstaat er meer bewustzijn en harmonie in jullie relatie en kan de liefde voor je (innerlijke) kind weer vrij stromen.


Het is een prachtige, liefdevolle methode, geschikt voor ouders en kinderen van alle leeftijden, naar aanleiding van allerlei soorten problemen en fysieke klachten. Het is een bron van inspiratie. Het geeft ouders de kans om er beter te kunnen zijn voor hun kind. En het geeft het kind de kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Het traject bestaat initieel uit 2 gesprekken. Begeleiding en ondersteuning in het integratieproces is optioneel en is eventueel mogelijk  i.c.m. paardencoaching en/of klassieke homeopathie.

Bel gerust voor een afspraak, een kennismakingsgesprek of meer informatie.
DE ENERGETISCHE PRIKKEL VAN EEN HOMEOPATHISCH MIDDEL:


De klassieke homeopathie behandelt het fysieke, mentale, emotionele en spirituele als ondeelbaar. In de gesprekken en bij het zoeken naar een passend middel houd ik mij bezig met jou als mens in je geheel en behandel geen ziekten apart. Door het geven van een energetische prikkel in de vorm van een homeopathisch middel wordt je levenskracht weer bewust en aangezet tot zelfgenezing. We zijn immers ziek door vermindering van bewustzijn ten aanzien van iets; een bepaald thema. Dit helpt je terug in je kracht te staan en de consequentie daarvan is dat ook ziektebeelden kunnen verdwijnen. Het geeft een zachte impuls tot bevrijding van jouw individuele potentieel en ondersteunt je in jouw persoonlijk groeiproces.


Als homeopaat luister ik tijdens het eerste gesprek minstens een uur en half intensief naar je 'klacht', waarbij alle informatie (ook lichaamstaal) die zo op jouw eigen unieke wijze wordt gecommuniceerd van belang is. Tijdens het vervolgconsult, na ongeveer 4-6 weken, is er ruim de tijd om te kijken naar hoe je evolueert en wat verder nodig is.