Tachyon/Klankbeleving


Een Tachyon-behandeling is een heerlijke manier om tot een diepe ontspanning te komen. Het brengt rust in je hoofd, een gevoel van eenheid en kracht (focus), dat nog lang voelbaar is.

Bovendien stimuleert het het zelfgenezend vermogen van je lichaam: gekwetste cellen genezen eerder en het verouderingsproces wordt vertraagd. Wanneer we natuurlijk leven zijn we er constant mee in verbinding.

Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie en het heeft een indrukwekkend effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt (pijn, veroudering, ziekte).

Zie ook www.tachyonenergie.be

De tachyon  behandeling bestaat uit een combinatie van tachyonkristallen, waarmee langs de ruggewervels of chakra's gewerkt wordt en een cocoonsessie. De cocoon stimuleert het herstel van de oorspronkelijke vertikale energiestroom in het lichaam. Hiervanuit verspreidt de energie zich dan naar alle organen en cellen via de chakras en meridianen. Deze 'tachyoncocoon' omvat 9 elementen die rond je lichaam worden gelegd.

Voor de behandeling lig je op een comfortabele behandelingstafel. Aangepaste kledij is niet nodig, je hoeft alleen je schoenen uit te trekken.ONTSPANNEN VIA KLANKBELEVING :

Laat je meenemen op een verstillende 'reis' binnen jezelf, via de stilte tussen de zachte klanken van verschillende instrumenten en intuïtieve zang, naar een diepe, helende ontspanning.

Je ligt comfortabel op een matje bij de warmte van de houtkachel, het licht van kaarsjes en de geur van wierook. Terwijl je luistert kun je je gedachten loslaten en lichaam en geest ontspannen.

De klanken worden gemaakt op o.a. Hapi-drum, trommel, regenstok, oceandrum, klankschalen, shakers, duimpiano, donderbus, gong, windgong, tamboa en shrutibox. Ze worden op zachte wijze gebracht om heerlijk op weg te dromen.

Meebrengen: matje, dekentje, kussentje; alles wat je nodig hebt om comfortabel te zijn.

Ook voor baby's en kleine kinderen. Een heerlijk ontspannen en rustig moment samen met je kind, want de pappa of mamma mag mee komen luisteren. Kleine groepjes van max. 6 kinderen per keer.BEWUST BEWEGEN IN DE STILLE NATUUR :

Ervaar de verbindende kwaliteit van stilte: met de natuurlijke wereld en met je eigen natuur. Dit versterkt je intuitieve, non-verbale kracht. Zonder de tussenkomst van taal kunnen we contact maken met de energie die gedeeld wordt door alle levende wezens.

We wandelen door het nabijgelegen bos. Langs heel oude bomen en een natuurlijke bron. Je wordt uitnodigd om je af te stemmen op de stilte van de natuur en de stilte binnen in jezelf.

De wandeling start en eindigt buiten. Na de wandeling is er thee en gelegenheid je ervaring te delen, evt. aan het vuur. Meebrengen: stevige schoenen, aangepaste kledij.
ZIE ONZE FB PAGINA VOOR DE EVENEMENTEN:

https://www.facebook.com/pg/re.ligare.vzw/events/


Wordt wat je zoekt op dit moment niet georganiseerd, dan kun je het ook aanvragen.